Njoftime

  • Bashkëngjitur do të gjeni listën e veprave dhe artistëve të përdorur përgjatë vitit 2023.

    VEMENDJE: Lutemi për cdo artist të interesuar të regjistrohet pranë AKDIE me qëllim përfitimin nga skemat e administrimit kolektiv, në përputhje me ligjin nr. 35 datë 31.03.2016.

  • Agjencia AKDIE, me kënaqësi raporton se pjesë e saj, me kontratë të drejtpërdrejtë anëtarësimi është bërë edhe artistja italjane me famë botërore Laura Pausini!
  • Ndahet nga jeta perëndesha e valles shqiptare, Lili Cingu, një ikonë e bukurisë, elegancës e hijeshisë skenike! Skena shqiptare do të ndjejë mungesën e saj, por padyshim historiku i krijimtarisë së saj, do të jetë një shkollë për gjkthë brezat e valltarëve të rinj!
  • Lutemi per cdo artist i cili lexon emrin e tij ne kete liste dhe eshte i interesuar te regjistrohet prane AKDIE me qellim perfitimin nga skemat e administrimit kolektiv, ne perputhje me ligjin nr.

  • Bashkengjitur do te gjeni listen e veprave dhe artisteve te perdorur pergjate vitit 2022.

    VEMENDJE: Lutemi per cdo artist te interesuar te regjistrohet prane AKDIE me qellim perfitimin nga skemat e administrimit kolektiv, ne perputhje me ligjin nr. 35 date 31.03.2016.

Pages