Njoftime

  • ANETARET E LISTUAR ME POSHTE TE AGJENCISE AKDIE, KANE MUNGESE DOKUMENTACIONI , TE CILIN NUK E KANE PERDITESUAR.

  • AKDIE se bashku me Agjencite e tjera te Administrimit e Kolektiv dhe SUADA, ne bashkepunim me Ministrine e Kultures organizuan sot ne dt 12 dhjetor 2022 Samitin per te Drejten e Autorit, me pjesemarrjen e artisteve e titullareve te te drejtave, ashtu edhe te perdoruesve te te drejtave te autorit dh
  • Bashkengjitur do te gjeni listen e veprave dhe artisteve te perdorur pergjate vitit 2021. VEMENDJE: Lutemi per cdo artist te interesuar te regjistrohet prane AKDIE me qellim perfitimin nga skemat e administrimit kolektiv, ne perputhje me ligjin nr. 35 date 31.03.2016. 

  • Akdie ju uron gezuar Krishlindjen dhe mbaresi e prosperitet sjellte ky vit i ri per te gjithe ne.
  • Shqiponja e valles shqiptare, Rexhep Çeliku, sot fluturoi drejt pavdekësisë që ai ka lënë pas me kontributin e tij të jashtëzakonshëm artistik!
    Agjencia e Artisteve Shqiptarë, AKDIE, sot humbi dhe një nga luftëtarët e mbrojtjes së të drejtave të artistëve dhe figurë drejtuese të saj!

Pages