NJOFTIM

ANETARET E LISTUAR ME POSHTE TE AGJENCISE AKDIE, KANE MUNGESE DOKUMENTACIONI , TE CILIN NUK E KANE PERDITESUAR.

JU LUTEMI MERRNI MASA QE TE PERMBUSHNI DOKUMENTACIONIN LIGJOR DHE FINANCIAR ME QELLIM QE TE KONSIDEROHENI ANETARE AKTIVE DHE PERFITUES TE SHPERBLIMIT PER TE DREJTAT E ARTISTIT(NE RASTET KUR DILNI TE PERDORUR)

DOKUMENTACIONI I NEVOJSHEM:

1 KONTRATA TIP E ARTISTIT ME AKDIE;

2. KARTA ID FOTOKOPJE BASHKENGJITUR

3. VERTETIM BANKAR

4. CV ARTISTIKE (LISTA E VEPRAVE TE INTERPRETUARA)

Agron Bulku
Agron Mema
Aleksander Rrapi
Alfred Ngjela
Alqi Kareco
Altin Llakaj
Anastas Kristofori
Andon Qesari
Andrea Doçi
Anila Bruzia
Anita Tartari (Dibra)
Arben Ali
Arben Bilali
Arben Duro
Armando Neziri
Artan Kola
Atea Hadarmataj
Bashkim Sinani
Besim Zekthi
Besim Dezdari
Besmir AGA
Blerina Matraku
Brunilda Pire
Danjel Kopsaj
Edi Luarasi
Edvin Laci
Elida Manaj
Emiljano Ajdini
Enkeleda Kamani
Erina Balla
Ermal Sela
Fatmira Rruka
Fatos Brahimaj
Fatos Jaho
Fejzi Hoxha
Florian Hysa
Frederik Ndoci
Gazmor Halilaj
Genc Cinxo
Gerald Bali
Gjergj Topollaj
Hajdar Sharavolli
Hajrie Rondo
Hile Zefi
Hyso Xhaferaj
Ilda Ibraj
Irini Qirjako
Isida Beci
Jorgji Doci
Klodjan Kaçani
Kol Gjergji
Kujtim Hoxha
Leke Negri
Luçe Zefi
Mark Topollaj
Marsel Shushari
Merkur Bozgo
Mikel Rama
Mimoza Agolli
Myzafer Zifla
Niko Vasili
Oltjon Lila
Pandi Zguro
Pellumb Dako
Petrika Remgeci
Petrit Dushi
Pjeter Lleshaj
Redinela Hoxha
Rei Shehu
Sadie Zekthi
Shpresa Basha
Sindi Mamaqi
Teuta Xhangolli
Viktor Rushiti
Vitore Malo (Rusha)
Zaim Tollja