Lajmerim per artistet

Lutemi per cdo artist i cili lexon emrin e tij ne kete liste dhe eshte i interesuar te regjistrohet prane AKDIE me qellim perfitimin nga skemat e administrimit kolektiv, ne perputhje me ligjin nr. 35 date 31.03.2016, ju ftojme te shkoni ne faqen kryesore dhe te klikoni ANETARESOHU dhe te ndiqni hapat per rregjistrimin online ne vetem pak caste prane AKDIE. 

Lista e artisteve