Mirënjohje përjetë Mjeshtër i Madh!

Shqiponja e valles shqiptare, Rexhep Çeliku, sot fluturoi drejt pavdekësisë që ai ka lënë pas me kontributin e tij të jashtëzakonshëm artistik!
Agjencia e Artisteve Shqiptarë, AKDIE, sot humbi dhe një nga luftëtarët e mbrojtjes së të drejtave të artistëve dhe figurë drejtuese të saj!
Të qofte udha e lehtë!
Mirënjohje përjetë Mjeshtër i Madh!