NJOFTIM

ANETARET E LISTUAR ME POSHTE TE AGJENCISE AKDIE, KANE MUNGESE DOKUMENTACIONI , TE CILIN NUK E KANE PERDITESUAR.

JU LUTEMI MERRNI MASA QE TE PERMBUSHNI DOKUMENTACIONIN LIGJOR DHE FINANCIAR ME QELLIM QE TE KONSIDEROHENI ANETARE AKTIVE DHE PERFITUES TE SHPERBLIMIT PER TE DREJTAT E ARTISTIT(NE RASTET KUR DILNI TE PERDORUR)

DOKUMENTACIONI I NEVOJSHEM:

1 KONTRATA TIP E ARTISTIT ME AKDIE;

2. KARTA ID FOTOKOPJE BASHKENGJITUR

3. VERTETIM BANKAR

4. CV ARTISTIKE (LISTA E VEPRAVE TE INTERPRETUARA)

Adelina Parangoni
Agron Bulku
Agron Mema
Aleksander Rrapi
Alfred Ngjela
Alket Zaimi
Alqi Kareco
Altin Llakaj
Andon Qesari
Andrea Doçi
Anila Bruzia
Anita Tartari (Dibra)
Arben Ali
Arben Bilali
Arben Duro
Armando Neziri
Artan Kola
Atea Hadarmataj
Besim Zekthi
Besim Dezdari
Besmir AGA
Blerina Matraku
Danjel Kopsaj
Edi Luarasi
Edvin Laci
Elida Manaj
Emiljano Ajdini
Enkeleda Kamani
Erina Balla
F Doci
Fatmira Rruka
Fatos Brahimaj
Fatos Jaho
Florian Hysa
Gazmor Halilaj
Gerald Bali
Gjergj Topollaj
Hajdar Sharavolli
Hajrie Rondo
Hile Zefi
Hyso Xhaferaj
Irini Qirjako
Isida Beci
Jorgji Doci
Julinda Vasili
Klodjan Kaçani
Kol Gjergji
Kujtim Hoxha
Luçe Zefi
Mark Topollaj
Marsel Shushari
Marvin Tafaj
Merkur Bozgo
Mikel Rama
Mimoza Agolli
Myzafer Zifla
Niko Vasili
Pandi Zguro
Pandush Stefan kOKO
Pellumb Dako
Petrika Remgeci
Petrit Dushi
Pjeter Lleshaj
Redinela Hoxha
Rei Shehu
Roland Trebicka
Sadie Zekthi
Shpresa Basha
Sindi Mamaqi
Tefta Radi
Teuta Xhangolli
Viktor Rushiti
Vitore Malo (Rusha)
Zaim Tollja