Robert Ndrenika

Artisti i Popullit Robert Ndrenika interpreton Qazim Mulletin. Një punë e Besim Levonjës, komedia “Prefekti” përqesh dhe tallet me prefektin e Tiranës gjatë kohës së pushtimit fashist.

Vasillaq Vangjeli

Për rreth 45 vjet në skenë, me intuitë të hollë e spontanitet të admirueshëm, nje nga rolet me te spikatura ka qene "Koci" tek filmi "Zonja nga Qyteti".

ANETARESOHU

Artistët përfitojnë nga pjesëmarrja e tyre në Agjensinë AKDIE,pasi ata kanë mundësi të monitorojnë në këtë formë të gjithë territorin e vendit nga veriu në jug, sa herë është transmetuar, ritransmetuar apo përcjellë në publik vepra e interpretuar prej tyre, duke RUAJTUR dhe MOS-CENUAR në asnjë rast të drejtat e tyre individuale, por duke i shtuar vetes mundësinë e përfitimit nga  të drejta të tjera.

Shkarko Formatin

TARIFAT

Metodologjia e vendosjes së vlerës tarifore për të drejtën e artistit, mbështet në nenin 112 dhe në nenin 114 të ligjit nr. 9380 datë 28.04.2005 “Për të Drejtën e Autorit dhe të të drejtave të tjera të lidhura me të”.

Lexo me Teper