Njoftime

  • Ndahet nga jeta perëndesha e valles shqiptare, Lili Cingu, një ikonë e bukurisë, elegancës e hijeshisë skenike! Skena shqiptare do të ndjejë mungesën e saj, por padyshim historiku i krijimtarisë së saj, do të jetë një shkollë për gjkthë brezat e valltarëve të rinj!
  • Lutemi per cdo artist i cili lexon emrin e tij ne kete liste dhe eshte i interesuar te regjistrohet prane AKDIE me qellim perfitimin nga skemat e administrimit kolektiv, ne perputhje me ligjin nr.

  • Bashkengjitur do te gjeni listen e veprave dhe artisteve te perdorur pergjate vitit 2022.

    VEMENDJE: Lutemi per cdo artist te interesuar te regjistrohet prane AKDIE me qellim perfitimin nga skemat e administrimit kolektiv, ne perputhje me ligjin nr. 35 date 31.03.2016.

  • ANETARET E LISTUAR ME POSHTE TE AGJENCISE AKDIE, KANE MUNGESE DOKUMENTACIONI , TE CILIN NUK E KANE PERDITESUAR.

  • AKDIE se bashku me Agjencite e tjera te Administrimit e Kolektiv dhe SUADA, ne bashkepunim me Ministrine e Kultures organizuan sot ne dt 12 dhjetor 2022 Samitin per te Drejten e Autorit, me pjesemarrjen e artisteve e titullareve te te drejtave, ashtu edhe te perdoruesve te te drejtave te autorit dh

Pages