Robert Ndrenika

Artisti i Popullit Robert Ndrenika interpreton Qazim Mulletin. Një punë e Besim Levonjës, komedia “Prefekti” përqesh dhe tallet me prefektin e Tiranës gjatë kohës së pushtimit fashist.

Vasillaq Vangjeli

Për rreth 45 vjet në skenë, me intuitë të hollë e spontanitet të admirueshëm, nje nga rolet me te spikatura ka qene "Koci" tek filmi "Zonja nga Qyteti".

ANETARESOHU

Artistët përfitojnë nga pjesëmarrja e tyre në Agjensinë AKDIE,pasi ata kanë mundësi të monitorojnë në këtë formë të gjithë territorin e vendit nga veriu në jug, sa herë është transmetuar, ritransmetuar apo përcjellë në publik vepra e interpretuar prej tyre, duke RUAJTUR dhe MOS-CENUAR në asnjë rast të drejtat e tyre individuale, por duke i shtuar vetes mundësinë e përfitimit nga  të drejta të tjera.

Shkarko Formatin

TARIFAT

Sipas metodologjisë së vendosjes së vlerës tarifore për të drejtën e artistit, sipas vendimit te KKDA nr.3/2017  “Për miratimin e tarifave të mbrojtura nga e drejta e Autorit.”. 

Llogarisni tarifen tuaj